HIGHLIGHTS

Oprichter Piet Steursma vertelt...

Hoe 'Van idee tot realisatie' werkelijkheid werd

Op 15 mei 2021 was het 35 jaar geleden dat Steursma Engineering werd ingeschreven als onderneming bij de KvK. Maar het idee voor deze onderneming is al veel ouder. Al sinds zijn tienerjaren was Piet Steursma van één ding zeker, ooit ga ik mijn eigen bedrijf beginnen en dan wil ik machines gaan bouwen. Fabrikanten in de maakindustrie hebben in toenemende mate te maken met veranderingen die van invloed zijn op het productieproces. Meer vraag naar flexibiliteit, tekort aan technisch personeel en behoefte aan duurzame productiewijzen maken dat er optimale efficiency en volledige automatisering nodig zijn.

Sinds 1986 bedenken en realiseren wij op maat gemaakte, hightech oplossingen voor de maakindustrie. Als bedrijf onderscheiden wij ons met het vermogen om continu en bij elk proces mee te denken met onze opdrachtgevers. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken die om een innovatieve oplossing vragen.

Ons team bestaat uit 40 enthousiaste vakmensen. Ervaren innovatie experts, ingenieurs, verspaners en mechanici met creativiteit en kennis van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek, software en fijnmechanica. We doen alles in-huis; van ideevorming tot turn-key implementatie. Dat maakt ons flexibel en geeft veel inzicht in de maakbaarheid van onze ideeën.

Onze klanten zijn grote namen uit de maakindustrie die complexe uitdagingen kennen in hun productieprocessen.

TICKETS

Via de onderstaande knop kunt u alvast uw toegangskaarten voor de derde editie van MAIN Industry reserveren. Na uw registratie ontvangt u de tickets per e-mail. Deze kunt u eenvoudig uitprinten of tonen op uw smartphone, zodat deze bij de entree gescand kunnen worden.

BEURSDATA

woensdag 22 maart 2023
donderdag 23 maart 2023

LOCATIE

Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Tel.: 050 522 2777

OPENINGSTIJDEN

van 09.30 tot 19.30 uur
van 10.30 tot 18.00 uur

ORGANISATIE

AST Expo BV
Stobbenhorst 2
7627 NN Bornerbroek
Tel.: 0546 546 820
Mob.: 06 415 642 30

privacyverklaring | algemene voorwaarden | contactinformatie
COPYRIGHT © 2023 – AST EXPO