CONTINU VERBETEREN
MET S&S SYSTEMS

Optimaliseer uw proces, verhoog uw productie en tegelijkertijd het werkplezier van iedereen. Met onze werkmethode en tool ProMISe, het management informatie systeem van S&S Systems, haalt u het hoogste rendement uit uw machine, proces en organisatie!

S&S Systems is een ervaren en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in procesoptimalisatie en het realiseren van een continue verbetercultuur in de organisatie o.a. door middel van datacollectie. Wij helpen u met het verzamelen van data, de (technische) gegevens te analyseren en interpreteren, om vervolgens een concurrentievoordeel te behalen. Wij zijn specialist in (sensor)data-acquisitie, -monitoring en -visualisatie, en maken fact-based management mogelijk. 

Onze continu verbetertool ProMISe gaat verder dan alleen het uitrekenen van een OEE. Het is een systeem waarin de verbetercirkel PDCA zit ingebed. Een integraal systeem dat de productiemanager tevens een overzicht geeft over de totale productie via logboeken, uit te voeren (verbeter)acties, analyses van de grootste verstoorders van het proces en de effectiviteit van de machines. Voor realtime productie-informatie kunnen wij tevens Andonborden leveren voor op de werkvloer. 

Door de werknemers te stimuleren alle verstoringen correct te registreren en elke dag kleine, incrementele verbeteringen te maken verhoog je hun betrokkenheid en zal er een continue verbetercultuur ontstaan. Een efficiëntere productie en kostenbesparing zullen daar een automatisch effect van zijn.