Verplaatsing MAIN Industry naar
9 en 10 september vanwege coronavirus

In verband met het coronavirus dat steeds meer een rol gaat spelen in de gehele samenleving, hebben wij als organiserende partij de afgelopen weken en dagen veelvuldig overleg gepleegd met MartiniPlaza Groningen en meerdere partijen met betrekking tot de voortgang van MAIN Industry.

Vandaag is besloten om MAIN Industry te verplaatsen naar woensdag 9 en donderdag 10 september 2020. Hoewel momenteel in Noord-Nederland, met name Groningen, het coronavirus nog niet daadwerkelijk vastgesteld is, achten wij de kans dat dit de komende dagen/weken zal gaan gebeuren reëel. Hoe dan ook, de impact van het virus is al zeer groot in geheel Nederland.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan MAIN Industry te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of individuele afwegingen. Daar komt bij dat wij samen met onze exposanten een win-win situatie willen creëren, zonder daarbij partijen uit te sluiten omdat ze niet aanwezig kunnen zijn. De veiligheid van de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staat voorop. De conclusie is dat doorgang van MAIN Industry in maart niet haalbaar is, want we kunnen geen waardevol evenement bieden. Door de beurs te verplaatsen naar september hebben wij als organisatie, evenals onze exposanten, alle mogelijkheden om de beurs optimaal te laten verlopen. Het verplaatsen wordt ondersteund door onze partners.

Graag tot ziens op Main Industry, 9 & 10 september!