Wilt u ook verzekerd zijn van deelname? Schrijf dan in! Via de onderstaande link kunt u het inschrijfformulier voor MAIN Industry 2021 downloaden. Op het formulier staan alle deelnametarieven en mogelijkheden vermeld. Daarnaast kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie wensen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER

Step 1 of 5

BETALINGS VOORWAARDEN

Reclamaties alleen tijdens de opbouw en beursdagen. Transport en/of verblijfsverzekering is niet inbegrepen. Bij annulering wordt 40% van de totale standhuur aan AST Expo BV voldaan. 100% is verschuldigd indien u op voorgenoemde beurs verstek laat gaan of na 15 februari 2021 annuleert.

Alle gerechtelijke kosten die worden gemaakt naar aanleiding van betalingsnalatigheid zijn voor rekening van ondergetekende. De ondergetekende verklaart op de hoogte te zijn van de door AST Expo BV geldende betalings- en leveringsvoorwaarden, te lezen op mainindustry.nl

Als exposant ontvangt u automatisch nieuwsbrieven van AST Expo BV. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Over elke bestelling die na 1 maart 2021 wordt doorgegeven, berekenen wij 25% toeslag. 

Bij inschrijving minder dan 30 dagen voor de eerste opbouwdag van de expositie dient het verschuldigde bedrag gelijktijdig met de indiening van de inschrijving en tenminste vóór de eerste opbouwdag volledig te zijn voldaan. Annuleren kan uitsluitend middels aangetekend schrijven!